NIEUWS

21 februari 2018 ‘Het tactisch bij elkaar brengen van gast en familie is heel belangrijk’
Het thema van de maand februari van het E-Magazine ‘E-Zin & Zorg’ (van branche organisatie ActiZ) is ‘Het einde’. Maria Leunissen (Zorgcoördinator Hospice Martinus en Geerlingshospice) vertelt in deze editie haar verhaal over betekenisvolle gesprekken in de laatste levensfase.

Om het artikel te lezen, klik hier. Klik vervolgens op pagina 6.

16 april 2014    Met zijn documentaire ' Voor de Stilte'  richt de Maastrichtse filmmaker Richard Dols zijn camera op de dood. 'Hoe ga je daarmee om als je weet dat je gaat sterven?'
Lees hier het artikel dat in Dagblad De Limburger is gepubliceerd.

25 maart 2015

Hospice Martinus en Geerlingshospice kregen onlangs het internationale Planetree-label toegekend voor de wijze waarop de mensgerichte zorg wordt uitgevoerd. „Het huiselijke gevoel hier is onvergelijkbaar met dat in een ziekenhuis."

Lees hier het artikel dat is verschenen in Dagblad De Limburger van 25 maart 2015.